021/422-717, 065/938-44-44  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika Rescue Remedy – Lek Prve Pomoci 30ml

     


Rescue Remedy – Lek Prve Pomoci 30ml

Cena:  440,00 RSD

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni

39. Rescue Remedy – Lek Prve Pomoći
Baš kao što mu ime kaže (lek za spas) ovaj lek spasava čoveka od najtežih, nepredviđenih i iznenadnih nesreća. On pruža dragocenu prvu pomoć u hitnim slučajevima. Lek Prve Pomoći nije dobijen iz jednog određenog cveta kao prethodno opisana 38 Cvetna Leka. To je kombinacija 5 lekova od kojih svaki pokriva po jedan elemenat mentalnog stanja osobe koja je doživela neku nesreću.

Ovi elementi i njihovi lekovi su:

1. šok – mentalni ili fizički i posledice šoka, koje osoba trpi zbog neke iznenadne i nepredviđene opasnosti. Ptičije Mleko omogućava opuštanje i smirenje živaca žrtve.

2. Užasavanje i panika u krajnje opasnoj situaciji kada se čini da nema nade za žrtvu. Sunčanica pruža mentalnu snagu osobi da ovlada teškom situacijom, da zadrži pribranost i da konstruktivno razmisli kako bi pronašla izlaz iz situacije. Nesvest, potpuna ili delimična, koma ili vrtoglavica koja obično prati ozbiljne nesreće.

3. Pavitina lek će se pobrinuti za bilo koje stanje uma koje ukazuje na privremeni nedostatak interesovanja za sadašnjost. 

4. Nepodnošljiv bol telesni ili duševni, kada postoji opasnost od gubitka kontrole uma nad fizičkim radnjama (fizičkim postupcima) kao na primer u slučaju nekontrolisanog besa, fiks ideja, histerija, tendencija ka samoubistvu.Višnja lek sprečava gubitak kontrole uma nad fizičkim radnjama. Ne dopušta da nagon bude brži od razuma. Kakva god da je provokacija, osoba zadržava punu kontrolu čula i sabrano usmerava svoje postupke.

5. Ekstremna mentalna tenzija i iritabilnost izazvane kontinuirano teškom situacijom u kojoj se čovek oseća bespomoćno. Mogu se javiti mišićna tenzija i bolovi. Nedirak lek pruža neophodno strpljenje da se sačeka i smireno posmatra napredak spasilačkih ekipa u nesrećnim slučajevima.

Lek Prve Pomoći pokazuje se kao veoma korisna prva pomoć osobi koja je imala ozbiljnu saobraćajnu nesreću ili neku nezgodu, te se svakom doktoru savetuje da uvek nosi sa sobom bočicu Leka Prve Pomoći.

021/422-717, 065/938-44-44 - Poručivanje telefonom
07:30-21:00Informacije o proizvodu


Kategorija: Rescue RemedySlični proizvodi


Originalna receptura RESCUE kapi Dr Baha izrađena od 5 cvetnih esencija (...
 1.538,00 RSD
Originalna receptura RESCUE kapi Dr Baha izrađena od 5 cvetnih esencija (...
 2.157,00 RSD
Originalna receptura RESCUE kapi Dr Baha izrađena od 5 cvetnih esencija (...
 1.650,00 RSD
Originalna receptura RESCUE kapi Dr Baha izrađena od 5 cvetnih esencija (...
 2.325,00 RSD
  
  


  
  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?